úterý 19. března 2013

11. - 12.5.2013 Festival o zdraví, pohodě a harmonii v Hradci Králové


Změřte si svůj stres
Ano, stres se dá opravdu změřit, a to pomocí sledování změny srdečního rytmu při nádechu a výdechu. Na 2. Festivalu o zdraví, pohodě a harmonii si nejenom můžete nechat změřit, jak jste na tom se stresem právě vy, ale také si zde najít právě tu svoji cestu, jak se stresu zbavit a vrátit do svého života radost, pohodu a harmonii.

Pojem srdeční koherence je spojen s přirozenou variabilitou srdečního rytmu. Tep kolísá kolem určité střední hodnoty: při nádechu se mírně zrychluje, při výdechu zase zpomaluje. Srdeční rytmus pak podle výzkumů vědců z HeartMath Institute v USA úzce souvisí s dechem, tlakem krve a psychickým a emocionálním nastavením mysli. Pokud tep kolísá harmonicky s dechem, jedná se o stav tzv. srdeční koherence, který je spojen s psychickou pohodou. Tento stav minimálně zatěžuje srdce a šetří naši energii, kterou pak můžeme využít ke zkvalitnění svého života. Opakem je chaotické a nepravidelné kolísání tepové frekvence, které indikuje vysokou míru stresu a srdce nadměrně zatěžuje.

Jak trpí vaše srdce?
Jak jste na tom se stresem právě vy, si můžete pomocí přístroje emWave2 nechat změřit na 2. Festivalu o zdraví, pohodě a harmonii. Jak napovídá dvojka v jeho názvu, uskuteční se v hradeckém Adalbertinu již podruhé, když se při své loňské premiéře dočkal velkého zájmu návštěvníků.

Měření úrovně stresu ale samozřejmě není to jediné, proč na Festival vyrazit. Budete tu mít možnost kontaktovat řadu předních odborníků na klasickou i alternativní medicínu a životní styl, můžete navštívit poradny léčitelů, astrologů, numerologů a mistrů věšteckých umění a nakoupit řadu bylinných preparátů, produktů zdravé výživy, doplňků stravy, zdravotních pomůcek, léčivých obrazů a kamenů, CD relaxační hudby či knih za zvýhodněné ceny.

A kromě toho na vás po celou dobu konání Festivalu čeká i bohatý program přednášek a seminářů, kde se mimo jiné dozvíte, proč se vám v životě nedaří v oblasti financí či partnerských rodinných vztahů, jak zlepšit svou imunitu a zbavit se bolestí zad a jak pozitivně ovlivnit svou budoucnost a vrátit do svého života radost a harmonii.

Náš tip: Existují minulé životy? Mohou události v nich ovlivňovat náš současný život? Jak funguje osud a karma? A jak můžeme své minulé chyby napravit a pozitivně tak ovlivnit své současné problémy? Odpovědi hledejte na přednášce prof. MUDr. Ally Kulikové, PhD. s názvem Projevy karmy v životě.

Těšíme se na vás 11.–12. 5. v královéhradeckém Adalbertinu.

Info:
http://minervazdravi.com/?file=vystava13hk2
Na FB:
http://www.facebook.com/events/135568673289625/



Žádné komentáře:

Okomentovat