pátek 1. března 2013

9.3.2013 Ing. Aleš Rumler - seminář Oblasti lidského mozku a paměti prostoru, Pardubice




Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
 připravil pro Vás v 8. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním


         Setkání se záhadami a tajemnem!
         Ing. Aleš Rumler,
                přední severomoravský léčitel, poradce, prognostika biotronik,
        odkrývá záhady a tajemna,
           tentokráte hlavně z oblasti lidského mozku a paměti prostoru.
                                                                                                                                                                                                    
Vyhovujeme Vašemu přání a zveme Vás na druhý sobotní výlet s Alešem Rumlerem. Dříve výzkumný pracovník v oboru keramických polovodičů, jeden ze zakladatelů Psychoenergetické laboratoře profesora Kahudy, také léčitel a diagnostik, souběžně zkoumající Bio- pole a jiné záhady, o kterých přednášel v tuzemsku i v zahraničí. Padesátý člen Světového klubu senzibilů. Už v roce 1980 obhajoval před lékařskou komisí studii PEL, nazvanou Výzkum poruch aury lidského těla k včasné diagnóze. Vedle představení svých metod léčení úspěšné prokázal, že lze podle aury diagnostikovat.

Řeč bude o lidském mozku a paměti prostoru. Oba tyto fenomény se chovají jako počítače. Podle jakých zásad jim máme správně položit při komunikaci otázku, abychom dostali správnou odpověď? Jakých chyb se dopouštíme při komunikaci s těmito fenomény – např, v diagnostice určování geopatogenních zón. Co způsobují falešné představy o zkoumaných skutečnostech. Zamyslíme se i nad telepatií jako universálního smyslového předávání informací v kosmu, na Zemi i v biologii. Čas bude na Vaše otázky a praktické ukázky.

Dům techniky v Pardubicích
9. března 2011 od 10 do 16 hodin
v učebně č. 1 ve 4. poschodí

Příplatek na setkání 600,- Kč/studenti a důchodci 500,- Kč je splatný na místě.

Závazně se můžete přihlásit do 8.3. 2013 na e-mail joza@joza.cz příp. mobil  77 777 654. Toto nahlášení bude považováno jako Vaše závazná přihláška na seminář. Počet účastníků kursu je limitován, zařazení bude dle pořadí Vašeho přihlášení. Akce se bude konat jen při dostatečném počtu zájemců! Poslechněte si Ing. Aleše Rumlera z archivu Českého rozhlasu Pardubice: http://www.rozhlas.cz/pardubice/mamehosty/_zprava/786821 nebo z chotěbořského festivalu záhad a tajemna v roce 2012 http://www.astrolife.cz/?p=21340

                 

Žádné komentáře:

Okomentovat