pátek 22. března 2013

1.6.2013 Intenzivní výukový astrologický seminář s Milanem Gelnarem v Pardubicích



Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
připravil pro Vás v 8. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

Sobotní intenzivní výukový astrologický seminář


s astrologem Milanem Gelnarem

Znáte svůj karmický úkol?
Víte, co se v tomto životě máte naučit?
Orientujete se ve svém horoskopu?
      Přijďte se naučit využívat nejúdernější typ horoskopu
a pochopit smysl tohoto vašeho života
Kromě něj se ještě dozvíte základní charakteristické znaky vaší povahy, nástin pravděpodobného průběhu vašeho života od narození do smrti a určení dalších důležitých okolností. Pokud budete znát svůj karmický úkol a dobrovolně půjdete za jeho naplňováním, máte šanci svůj život nejen smysluplně naplnit, ale také se vyhnout mnohým nepříjemnostem.
Jestliže Slunce v astrologii znamená fyzickou podstatu osobnosti a Luna zase emoční podstatu osobnosti, pak jejich průsečík ukazuje na to nejpodstatnější po čem celé generace myslitelů a mudrců pátrají – na to co je smyslem současného života toho kterého konkrétního jednotlivce. Postavení těchto Lunárních uzlů vypovídá o tom, co se ta která duše v předchozích životech, v rámci své dlouhé cesty od nedokonalosti k dokonalosti, naučila a co se naopak v tomto současném životě naučit má. "Lunární uzly jsou dle mého přesvědčení, ty nejdůležitější body celého horoskopu", říká Milan Gelnar, "neboť určují tzv. „Karmický životní úkol“ – tedy co se má kdo v tomto životě naučit. Vše ostatní jsou pouze podmínky pro jeho dosažení. Je to jednoduché a logické a mé zkušenosti s více než 7 000 klienty, které eviduje můj počítačový program, to jen potvrzují."

Dům techniky v Pardubicích 1.června 2013
od 9:00do 17:00 hodin v malé zasedačce v 1. poschodí

Vstupné je 1 199,- Kč a je splatné na místě.
Informace: Mgr. Jan Maria Joza *  777 777 654 * joza@joza.cz  

Závazně se můžete přihlásit do 20. 5. 2013 na e-mail joza@joza.cz příp. mobil  77 777 654. Toto nahlášení bude považováno jako Vaše závazná přihláška do kurzu. Počet účastníků kursu je limitován, zařazení bude dle pořadí Vašeho přihlášení. Kurz se bude konat jen při dostatečném počtu zájemců! Poslechněte si Milana Gelnara z archivu Českého rozhlasu Pardubice:

 

Žádné komentáře:

Okomentovat