pátek 22. listopadu 2013

23.11.2013 Výroba dešťových holí v Hradci Králové



Tuto sobotu 23.11. odpoledne - výroba dešťových holí  (přeloženo ze 17.11.) - ještě několik volných míst.
Zvu vás na inspirativní tvořivé setkání  "Píseň dešťové hole", (odpolední workshop, výroba dešťových holí) tuto sobotu odpoledne 23.11.2013, v Hradci Králové (studio Spirála, Ječná 456/17, vchod z Holečkovy ulice, 1.p. nad logopedií, zvonek u branky).Začátek ve 14 h., konec kolem 19. h. 


Dešťová hůl (rain stick) původně pochází z Chile a slouží domorodcům jako obřadní nástroj k přivolávání deště v období sucha. My však můžeme dešťovou hůl použít jako úžasný hudební nástroj k relaxaci, meditaci, při masážích, a také třeba při uspávání dětí, neboť poslechem kouzelného zvuku dešťové hole dochází k uvolnění napětí a stresu v těle i mysli. Naše dešťová hůl nebude vyrobena ze zdřevnatělých lodyh kaktusu, ale pro nás z mnohem dostupnějších materiálů. Na výrobě jedné dešťové hole můžete pracovat i s partnerem, dítětem... S sebou potřebujete jen přezůvky, malou baterku, dobrou náladu a chuť do práce (případně kdo může vzít akumulátorovou vrtačku, tak vezměte, mám jen jednu a jednu elektrickou, šlo by nám to rychleji).
Cena 380 Kč/jedna hůl (v případě více holí cena další hole symbolická dle individuální domluvy), v případě více účastníků na jednu hůl pro ostatní vstupné dobrovolné. S přihlášením neváhejte, počet účastníků omezen, max. 8-10 účastníků, prostor není nafukovací...;).
V případě zájmu bude v průběhu odpoledne možné si zkusit i zabubnovat na djembe, případně si zahrát i na další nástroje (jako je hudební luk, hromový buben, kalimba, didgeridoo, atd... působením zvukových vibrací těchto nástrojů dochází v lidském těle k uvolnění fyzického i psychického napětí, harmonizaci energetických center a k obnově životní energie).

Bližší informace, přihlášky a dotazy:
Michal Štursa tel.: 602 350 020, mail: michal.stursa@email.cz, nebo na Facebooku

Jste srdečně vítáni, těším se na setkání :).
MŠ.
 

     Mgr. Michal Štursa
     tel.: +420 602 350 020
     e-mail: michal.stursa@email.cz
     www.masaze-michal-hk.webnode.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat