sobota 2. listopadu 2013

4.11. a 18.11.2013 O devitalizaci rakovinových nádorů s Ing. Antonínem Strnadem



Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
 Vám v 7. ročníku vzdělávacího cyklu Poznáváme komplementární medicínu zprostředkoval
Je stále ještě oživenou nadějí devitalizace 
rakovinových nádorů? 
Ing. Antonín Strnad


Metodu devitalizace nádorů jako chirurgické řešení objevil český chirurg MUDr. Karel Fortýn v osmdesátých létech minulého století. Toto téma mne velice zaujalo, prostudoval jsem odbornou literaturu na toto téma a rád se podělím o tyto postřehy s vámi.
Devitalizace (latinsky zbavit života) je v cíleném uzavření krevního zásobení nádoru podvázáním tepen i žil a ponecháním nádoru v organismu. Nádorová tkáň zbavená živin odumírá a vylučuje látky, které aktivují imunitní systém, který zlikviduje odumírající nádor. K aplikaci této metody je třeba silný imunitní systém. Tato metoda je v současné době ve fázi přerušeného výzkumu a pozastavených klinických testů. Při léčbě onkologických onemocnění je důležitý celostní přístup, tj. přístup, který neléčí pouze příznaky nemoci, ale který zahrnuje do léčby celého jedince. Alternativní metody nemají nahrazovat klasické léčebné metody, ale mají je podporovat.
Léčba rakoviny pomocí chemoterapie stojí od půl milionu výše. Léčba devitalizací stojí několik tisíc. Léčba chemoterapie je značně toxická. Léčba devitalizací se při dosavadních zkouškách – zejména na zvířatech – projevovala jako úspěšná. Setrvává také zoufalství pacientů a jejich naděje v cokoliv, co by jim mohlo pomoci přežít nebo alespoň snížit jejich utrpení.

Dům techniky v Pardubicích
4.11.a 18.11.2013 od 18 hodin
v malé zasedací místnosti v 1.poschodí

Vstupné 60 Kč – možná rezervace na tel. +420 732 613 853
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz, * http://www.lecitelbioenergii.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat