sobota 18. ledna 2014

15.2.2014 Celosvětové Požehnání ženského lůna - úplněk s Mirandou Gray



Pozvánka na celosvětové Požehnání ženského lůna 15. února 2014
Ráda bych pozvala Vás i všechny ženy z celého světa k přijetí nádherného daru Požehnání ženského lůna
Již poněkolikáté budeme moci otevřít svá srdce volání Posvátného ženství a přjmout jeho lásku a krásu...
Během úplňku 15. února 2014 se ženy z celého světa společně setkají prostřednictvím meditace, při které mohou zdarma přijmout nádherný dar Požehnání ženského lůna! Připojte se i Vy k celosvětové rodině Požehnání ženského lůna, která již spojujevíce než 62,000 žen.
Zkuste si uložit novoroční předsevzetí do roku 2014 a zúčastněte se všech pěti celosvětových Požehnání ženského lůna. Změňte v tomto roce svůj život!

Zaregistrovat se můžete zde > www.mirandagray.co.uk/register.html

Osobní vzkaz od Mirandy...

Smyslem účasti na Požehnání ženského lůna je otevřít svá srdce a vnést nádhernou energii lásky do všech aspektů našich životů. Změny vyvolané každou další účastí na celosvětovém Požehnání budou v tomto roce obzvláště transformační, protože rok 2014 jerokem energií ženy Kouzelnice, která nás povede do hloubky k naší podstatě a přirozenosti.
Součástí únorového celosvětového Požehnání je meditace na “Obnovu ženského lůna”.
Každý nový cyklus začíná po období klidu a ticha. Tento magický moment mezi dvěma cykly přímo vyzývá k očistě, obnově a odložení věcí minulých. Tato meditace nás úžasně připraví na změny, které nám žena Kouzelnice přinese v roce 2014.
V roce 2014 také poprvé začnou kurzy pro “pokročilé Moon Mothers”– ženy, které se rozhodly věnovat se do hloubky svému duchovnímu poslání a své práci léčitelek a průvodkyň.
Věřím, že jste připraveny zatančit si v tomto roce s ženou Kouzelnicí a užít si veškeré kouzlo a nespoutanou krásu, kterou nám přináší.
S láskou a objetím,
Miranda xx


Požehnání ženského lůna je dar, který...
* probouzí naši ženskou energii, přináší radost a svobodnější vyjádření toho, kým skutečně jsme.
* přináší hluboké a transformační léčení všech aspektů našeho ženství.
* s každým dalším Požehnáním prohlubuje vědomí krásy, síly a darů pramenících z naší ryzí ženské přirozenosti.
* prohlubuje naše spojení s tajemnem Posvátného ženství


Požehnání ženského lůna se mohou zúčastnit všechny ženy, nezávisle na věku a na tom, zda mají stále menstruační cyklus či zda mají dělohu. Všechny bez rozdílu jsme ztělesněním ryzí ženské přirozenosti.

Zkuste se na chvíli zastavit a představte si energii Požehnání nebo se na ni napojte...komu byste ji chtěla darovat?

Požehnání ženského lůna nesouvisí pouze s přijímáním energie, ale je také o vzájemném sdílení mezi ženami – ženami z různého prostředí, z různých kultur a zemí!

Podělte se o tento nádherný dar se svými přítelkyněmi, maminkami, dcerami, sestřenicemi či sestrami. Čím více se nás zúčastní Požehnání, tím více žen uzdraví a přijme svou pravdivou ženskou přirozenost – a tím více můžeme také měnit svět.

Přepošlete tedy nyní tento e-mail svým blízkým ženám a pozvěte je, aby se k nám připojily! :o)

Zaregistrovat se nyní můžete zde
> www.mirandagray.co.uk/register.html

Vyberte si jeden ze čtyř různých časů, který vám vyhovuje a spadá do vaší časové zóny:
06.00 (čas v Anglii)
12.00 (čas v Anglii)
18.00 (čas v Anglii)
24.00 (čas v Anglii)

Poslala vám přítelkyně tento e-mail a vy si kladete otázku:
“CO TO VLASTNĚ JE CELOSVĚTOVÉ POŽEHNÁNÍ ŽENSKÉHO LŮNA!?”

(1) Jak to funguje?
Požehnání ženského lůna je “energetické vyladění” – lze jej vnímat také jako synchronizaci, harmonizaci či zasvěcení, při kterém k vám proudí silná transformační energie. Dochází tak k hlubokému propojení s posvátným ženstvím a přímému napojení na uzdravující a transformační energii Bohyně. Mnohým ženám Požehnání pomáhá rozvinout vědomé vnímání své vlastní energie a vibrací.

(2) Požehnání ženského lůna je ZDARMA– pro všechny ženy nezávisle na věku – včetně těhotných žen. Poté, co se zaregistrujete, obdržíte e-mailem odkaz na web stranu s dokumenty v PDF formátu, kde najdete všechny informace o průběhu Požehnání. Tento text je nyní k dispozici v 16ti různých jazycích!

(3) Požehnání ženského lůna trvá přibližně půl hodiny. Během Požehnání nebudete potřebovat přístup k internetu. Stačí najít si klidné a příjemné místo, kde se můžete ponořit do meditace a přijmout energii Požehnání ve vámi zvoleném čase.

(4) Máte ještě další otázky? Mohou vám poradit “Měsíční Matky“ (Moon Mothers), jejichž seznam a zástupkyně ve vaší zemi najdete na: www.wombblessing.com/representatives.html

Připojte se k nám, zaregistrujte se zde > www.mirandagray.co.uk/register.html



Žádné komentáře:

Okomentovat