sobota 25. ledna 2014

28.1.2014 a 31.1.2014 Muzikoterapeutická relaxace v Hradci Králové

Pro toho, komu nevyhovuje pátek, bude další muzikoterapeutická relaxace v Hradci Králové (v pořadí již 15.), tentokrát  v úterý 28.1., znovu ve studiu Spirála v Ječné ulici 456/17 (vchod z ulice Holečkova, zvonek u branky) na Slezském Předměstí, od 19:15 h. (...a komu vyhovuje pátek, bude v lednu ještě jedna i páteční 31.1.).

Přijďte se zastavit a za svitu svíček se zaposlouchat do zvuků a tónů netradičních nástrojů jakými jsou např. kalimba, zvonkohra Koshi, šamanský buben, africké bubny djembe, dešťová hůl, hromový buben, koncovka, tibetské mísy, tibetské zvony a činelky, didgeridoo, hudební luk, brumle..., které ztiší naši uspěchanou mysl a uvolní napětí v našem těle, možná proniknou až do hloubi naší duše... a pomohou nám tak načerpat síly, pohodu a klid... Tentokrát znovu i s malým výletem do světa kouzelných vůní vonných dřev, bylin, pryskyřic a přírodních aromaesencí... které umocní harmonizační a léčivé účinky použitých hudebních nástrojů.

Hlásit se můžete jako vždy nejlépe telefonicky, sms nebo mailem. Počet učastníků max.10, bližší informace naleznete v přiloženém letáčku... Za případné předání informace dál předem děkuji a těším se s některými z vás v úterý (nebo v pátek na viděnou).


Hezký víkend všem.:-)



Mgr.Michal Štursa
tel.: +420 602 350 020
e-mail: michal.stursa@email.cz
www.masaze-michal-hk.webnode.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat