pátek 17. ledna 2014

17.1.2014 Muzikoterapeutická relaxace s Michalem Štursou

V pátek 17.1. již 14. páteční muzikoterapeutická relaxace v Hradci Králové, která tentokrát proběhne ve studiu Spirála v Ječné ulici 456/17 (vchod z ulice Holečkova, zvonek u branky) na Slezském Předměstí, od 19.15 h. 
Přijďte se zastavit a za svitu svíček se zaposlouchat do zvuků a tónů netradičních nástrojů jakými jsou  např. kalimba, zvonkohra Koshi, šamanský buben, africké bubny djembe, dešťová hůl, hromový buben, koncovka, tibetské mísy, tibetské zvony a činelky, didgeridoo, hudební luk, brumle..., které ztiší naši uspěchanou mysl a uvolní napětí v našem těle, možná proniknou až do hloubi naší duše...a pomohou nám tak načerpat síly, pohodu a klid... Tentokrát znovu i s malým výletem do dalšího posvátného světa...do světa kouzelných vůní vonných dřev, bylin, pryskyřic a přírodních aromaesencí...které umocní harmonizační a léčivé účinky použitých hudebních nástrojů.
Hlásit se můžete jako vždy nejlépe telefonicky, sms nebo mailem. Počet učastníků max.10, bližší informace naleznete v přiloženém letáčku... Za případné předání informace dál předem děkuji a těším se s některými z vás v pátek na viděnou.
Hezký den všem.:-)
Mgr.Michal Štursa
tel.:+420 602 350 020

Žádné komentáře:

Okomentovat