pondělí 20. ledna 2014

25.1.2014 Tancem a Etikoterapií k sobě - Jaroměř

AKCE ZRUŠENA


 DDM Klíč, Školní 95, Jaroměř - Josefov

Chcete se uvolnit, dobít energii nebo najít lék na bolístky a trápení, která vás provázejí životem?
Pokud ANO, zveme Vás na setkání s Intuitivním tancem a Etikoterapií. Zajímá vás, o co jde?

Spontánní tanec neboli intuitivní pohyb je jednoduchá technika, která vás dovede k uvolnění, které můžete okusit na vlastním těle. Pohyb je vytvářen rytmem hudby a tématem, které lektor zadá. Není potřeba žádných výjimečných schopností ani dovedností. Většinou jde o pohyby, které běžně neděláme. Tím dochází k rozvolnění energie, uvolnění psychiky i zatuhlých míst na fyzickém těle, vše je provázeno vlastním originálním tvořením. Výsledný efekt poznáte na dobré náladě a uvolněnosti. Toto vše a mnoho dalšího, co tato metoda přináší, si můžete sami vyzkoušet.
Lektor tance a zvukohraní: Pavel Hak – http://hapave.blog.cz.

Etikoterapie je medicínou 21.století - je založena na čtení signálů a řeči těla. Pomáhá nám nalézt příčiny nemocí a ukazuje nám, kde v našem těle vytváříme my sami nerovnováhu. Nalezením a zpracováním potlačených negativních pocitů a emocí pak sami sebe léčíme a trvale uzdravujeme. Přijďte i vy poznat sami sebe a uvědomit si, co vám vaše tělo říká :).
Lektor: Dita Doleželová – www.moudrostpochopeni.cz

Přihlášky a podrobnosti o platbě na: pavel.hak2@centrum.cz nebo na tel. 728891469 po 18. hod.
S sebou – přezůvky, karimatku a pohodlné oblečení :)
Vstupné: 400 Kč

Pokud by se někdo chtěl účastnit pouze Intuitivního tance nebo Etikoterapie, tak je to samozřejmě po dohodě možné. Cena pak bude upravena.

Info:

Žádné komentáře:

Okomentovat