neděle 9. března 2014

13.3.2014 Zázračná síla vody



 

Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
připravil pro Vás v 9. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

Zázračná síla vody

 

s terapeutkou a poradkyní životního stylu PhDr.Marií Zítkovou
Voda je životodárná tekutina, na její kvalitě bezpochyby závisí náš život!
"Musíme ctít vodu, vnímat ji s láskou a vděčností a dostane se nám pozitivních vibrací a pozitivní změny. Pak se změní voda, změníte se vy, změním se já. Protože vy i já jsme voda," říká Masaru Emoto ve svých knihách o vodě. Z tohoto poznání pak čerpá poučení, která si můžeme vzít do života a sklízet výhody pozitivní rezonance, jako je harmonizace vztahů, lepší zdraví a zlepšení komunikace.
Těžko je přecenit význam vody v životní činnosti organizmu člověka. Ona zajišťuje dopravu výživných látek, mikroorganizmů a kyslíku k buňkám našeho organizmu, má klíčovou roli v mechanizmu termoregulace, vykonává funkce očišťování našeho organizmu. Jednou z nejdůležitějších funkcí vody je informační vzájemná součinnost. Je ale voda schopná sama očišťovat svou paměť, zatíženou lidskými myšlenkami a činy? Paměť vody se stírá!  Padá-li deštěm nebo spouští-li se při tání ledovců dolů, voda se osvobozuje od informační špíny a dává lidstvu stále novou a novou šanci uvědomit si svojí roli na Zemi. Bude ale voda tak blahosklonná do bezkonečna? Odpověď na tuto otázku spočívá ve sféře duchovního vývoje lidstva. Objevme svůj vztah k vodě, nositelce ozdravných informací, a uzdravme se silou myšlenky či poselství, které do ní vložíme. Veškerá síla vedoucí k uzdravení spočívá v nás samých.

PhDr.Marie Zítková působí jako poradkyně životního stylu a návratu ke zdraví a radosti v rámci celostního a holistického přístupu k jednotlivci jako jedinečné lidské bytosti. Je zakladatelkou občanského sdružení RC Harmonie, jehož náplní je probouzet národ k vědomé zodpovědnosti za své zdraví a rozvoj osobnosti. Ve svých přednáškách a seminářích pro všechny věkové a sociální kategorie propojuje úrovně těla - mysli - duše jako cestu k duchovnímu rozvoji a novému nazírání na lidský život.


Dům techniky v Pardubicích 13. března 2014
od 18 hodin ve velké zasedačce v 1. poschodí

Vstupné 80 Kč, studenti 60 Kč včetně DPH
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz 

Partnery vzdělávacího cyklu je časopis VE HVĚZDÁCH.

Žádné komentáře:

Okomentovat