pondělí 31. března 2014

17.4.2014 Život v souladu s Přírodou a Silami Světla k nalezení plnohodnotného pozemského života



 

Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
připravil pro Vás v 9. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

Proměna k plnohodnotnému životu
ve 3.tisíciletí


s terapeutkou a poradkyní životního stylu Marií Zítkovou
"Každý z nás je jedinečný a nenahraditelný. Každý z nás je hoden lásky a úcty.     Uvědomuj si to v každém okamžiku svého života a nikdy, nikdy na to nezapomínej!"
Prvotní zájem soustřeďujeme na vzdělávání a probouzení hledajících. Klademe důraz na pochopení sebe ve své jedinečnosti, nalezení sebe sama  v souvislostech celého vesmírného dění a pochopení smyslu života jako nejvyššího daru. Je důležité, trvale nalézat harmonii, rovnováhu a veliký nadhled s chápáním, kde je v tom všem naše místo. Právě návrat ke zdraví a udržení si jej naprosto souvisí s vnitřní harmonií – dovolíme-li jakékoliv situaci, aby vznikl strach, úzkost, nejistota, vše se projeví nejprve v rovině našeho vnitřního pocitu a poté v rovině fyzické, nejdříve projevem bolesti a následně až onemocněním.
Letošní rok by měl i přispět k zušlechtění lidstva a pochopení, že jedinou neutrální energií je LÁSKA. Naslouchejme hlasu svého srdce i nejlepšímu rádci – své duši – ve své jedinečnosti, abychom si mohli dovolit osobní růst a zároveň skrze sebe svítit na cestu naši i ostatním hledajícím. Dopřejme si, aby změny v nás i kolem nás mohly být pozitivní a přispěly k vzájemné toleranci, harmonii a úctě mezi lidmi. Buďme zdraví a žijme v harmonii!

Marie Zítková působí jako poradkyně životního stylu a návratu ke zdraví a radosti v rámci celostního a holistického přístupu k jednotlivci jako jedinečné lidské bytosti. Je zakladatelkou občanského sdružení RC Harmonie, jehož náplní je probouzet národ k vědomé zodpovědnosti za své zdraví a rozvoj osobnosti. Ve svých přednáškách a seminářích pro všechny věkové a sociální kategorie propojuje úrovně těla - mysli - duše jako cestu k duchovnímu rozvoji a novému nazírání na lidský život.


Dům techniky v Pardubicích 17.dubna 2014
od 18 hodin ve velké zasedačce v 1. poschodí

Vstupné 80 Kč, studenti 60 Kč včetně DPH
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz 

Partnerem vzdělávacího cyklu je časopis VE HVĚZDÁCH.


Žádné komentáře:

Okomentovat