pondělí 31. března 2014

26.4.2014 Praktická psychotronika



Mgr. Jan-Maria Joza - Agentura JMJ a  Škola psychotroniky Ing. Josefa Schröttera        připravují pro Vás v rámci Cest za poznáním
seminář psychotronika, léčitele a publicisty Ing. Josefa Schröttera

Praktická psychotronika


"Není nutné hledat na své problémy zázračné preparáty a osobnosti, ve většině případů máme řešení na dosah ruky", říká přední psychotronik Josef Schrötter. Seminář je zaměřen na praktické využití poznatků psychotroniky v běžném životě. Vliv patogenních zón a jejich eliminace. Problematika psychosomatických zón a energie prokletí. Energetický úpírismus. Možnosti první pomoci sobě a lidem v okolí. Jak si pomoci přírodními prostředky.
Škola psychotroniky, kterou Josef Schrötter vede, navazuje na nejlepší tradice tohoto oboru a seznamuje s novinkami a posledními trendy uplynulých dvaceti let. V sobě samých nebo v našem okolí se velmi často setkáváme s problémy, plynoucími z neznámých a skrytých příčin. Mnohdy hledáme někoho, kdo by nám od nich pomohl. Málokdo z nás ví, že ve většině případů si můžeme velice účinně pomoci sami a že našimi nejsilnějšími spojenci jsou moc podvědomí a vůle.
Ing. Josef Schrötter patří mezi naše přední psychotroniky a dlouhodobě spolupracuje s měsíční-kem REGENERACE a týdeníkem SPIRIT. Léčitelství, psychotronika, ale i malování a historie jsou jeho celoživotními koníčky. Léčí bioenergeticky, diagnostikuje pomocí automatické kresby. Lokalizuje GPZ jak na místě, tak na pláncích. Spolupracoval s televizní stanicí NOVA, PRIMA a ČT na pořadech o tajemnu a alternativní medicíně. V roce 2009 mu Český klub skeptiků Sisyfos udělil stříbrný bludný balvan za rozvíjení a propagaci psychotroniky a za osobitou léčitelskou aktivitu.

Dům techniky v Pardubicích 26.dubna 2014
 malá zasedačka č. 2 v 1. poschodí od 10:00 do 17:00 hodin
Cena celodenního semináře činí 950,- Kč a je splatná na místě.                                                       
Informace a rezervace do 23. dubna 2014:  Mgr. Jan-Maria Joza, 777 777 654, joza@joza.cz
    Partnerem vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním je časopis VE HVĚZDÁCH.


                          


Žádné komentáře:

Okomentovat