čtvrtek 11. června 2015

10.6.2015 Vliv myšlení na zdraví




Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
připravil pro Vás v 10. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

Vliv myšlení na zdraví
se spisovatelkou Antonií Krzemieňovou

Proč nemoc, jako nezvaný host, navštívila právě vás? Hraje zde psychika a emoce nějakou roli? Má náš způsob myšlení vliv na nemoci? Můžeme se uzdravit sílou vůle? Lze se vyhnout nemoci? Musíme nést rodinnou zátěž?   Platí, že ve ”stáří” musíme být stále více nemocni?  Kdo může za nemoci?
To jsou otázky, na které dostanete při přednášce odpověď. A nejen na ně.  A možná tato přednáška i vám změní život k lepšímu… stejně jako knihy přednášející.
”Vaše knihy mi změnily život a moc Vám za to děkuji. Jinak moc se mi také líbí styl, kterým píšete, mám pak pocit, jako bych na Vašich přednáškách byla osobně”, píše posluchačka Leona.

ANTONIE KRZEMIEŇOVÁ
-        Jako jen málo dalších v České republice se zabývá ”skutečnou psychosomatikou” a asi jako jediná ”psychohygienou”. Přitom tyto obory jsou rozhodujícími pro zdraví člověka.
-        Je autorkou cyklu Síla myšlenky, který se zabývá právě vlivem myšlení na lidský život a nově připravované knihy Tělo napoví.
-        Jako moderátorka skupiny Fenix family připravuje pořady nejen o zdraví, které naleznete jak na stránkách www.tonie.fenixtv.eu, tak také ve vysílání internetového rádia Fenix - http://radio.blog.idnes.cz/c/456814/psychosomatika-pro-vsedni-den.html

Dům techniky v Pardubicích 10. června 2015
od 18 hodin ve velké zasedačce v 1. poschodí

Vstupné 80 Kč, ZTP a ZTP/P 40 Kč včetně DPH

 Partnerem Cest za poznáním je časopis VE HVĚZDÁCH.

Žádné komentáře:

Okomentovat