sobota 13. června 2015

19.6.2015 Muzikoterapeutická relaxace s Michalem Štursou v Hradci Králové




Přijměte pozvání na další prožitkový večer s muzikoterapeutickou relaxací v Rodinném centru Pohoda v Hradci Královév pátek 19.6. od 19 h.
Rodinné centrum Pohoda sídlí v budově Občanského sdružení ProstorPro, naproti Centru mladých v Malšovicích, Čajkovského 1861.
Přijďte se naprosto jedinečným způsobem zastavit, ztišit se, uvolnit a naladit.:-)
V úvodní části si budete moci i některé nástroje sami vyzkoušet a také si zkusíme pak i společně zabubnovat a zaimprovizovat na další nástroje.
Za zvuků tibetských mís, tibetských zvonků a činelek, zvonkohry Koshi, kalimby, dešťových holí, koncovky, šamanského bubnu, djembe a dalších netradičních hudebních nástrojů se ponoříte do světa intuitivní hudby a také hluboko do svého nitra...
Pro větší pohodlí doporučuji pohodlné oblečení, vlastní spacák nebo deku, karimatku.
Opět s inspirativním čtením a autorskou poezií a i tentokrát ještě s ukázkou individuální harmonizace tibetskými mísami, tibetskými zvonky a činelkami. 

Rezervace míst na: pohoda@prostorpro.cz, michal.stursa@email.cz nebo na tel. 602 350 020.
Při rezervaci prosím, uvádějte telefonický kontakt pro případ změny. Děkuji za případné sdílení, přeposlání, vyvěšení ve společných či veřejných prostorech ifoletáčku pro vaše přátele, kolegy, známé...
Těším se na setkání a přeji všem hezké dny.:-)

Michal

Mgr.Michal Štursa
tel.: +420 602 350 020
e-mail:michal.stursa@email.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat