čtvrtek 11. června 2015

Knihovny palmových listů v Indii



 

Knihovny palmových listů v Indii

Informace o čtení Vašeho palmového listu


V knihovně palmových listů možná několik tisíc let na Vás čeká Váš palmový list, na kterém je sepsán Váš životní plán …

Před sedmi tisíci lety totiž „Septha rishies“ – (Sedm svatých rišiú) sepsali osudy několika tisíc lidí do svitků palmových listů, kteří se někdy v budoucnu (!!!) přijdou do knihovny palmových listů v Indii zeptat na svůj osud.

NEJSTE SPOKOJENI SE SVÝM ŽIVOTEM?

Pořád tápete, jste ve stresu, zamračení a nejraději byste někam utekli? Opustil Vás partner či partnerka? Máte málo peněz a i Vaše zdraví není zcela v pořádku? Možná opakujete stejné chyby a podle Vás se s tím nedá nic dělat? Máte pocit, že se Vám nic nedaří v soukromém životě, v práci a kýžené štěstí Vám proklouzává neustále pod rukama?  Na planetě Zemi ale máme jediný plán – být šťastni! Stačí plně převzít odpovědnost za svůj život, vstoupit na novou cestu, poznat, pochopit, využít získané informace ve svůj prospěch a začít na sobě pracovat.

NEDOSTALA SE K VÁM INFORMACE O KNIHOVNÁCH PALMOVÝCH LISTŮ

a neměli jste příležitost nechat si hledat a přečíst svůj palmový list - optimální životní plán. V současné době není třeba pro hledání palmového listu a jeho čtení jezdit do Indie. Palmový list může být hledán na dálku, a pokud se najde, může Vám být čten prostřednictvím moderní techniky. Podívejte se na www.palmovelisty.cz.

CO MŮŽETE UDĚLAT?

Vyplnit formulář a udělat na něm otisk vašeho palce můžeme provést v Pardubicích a následně ho odeslat do Indie cestou Ing. Pavla Krejčího k hledání informace, zda máte či nemáte palmový list v Centrální knihovně palmových listů v Indii a zda Vám bude možné následně záznam z palmového listu na dálku po ”skypu” v Praze číst. Pokud se Váš palmový list najde, je na Vašem záznamu uveden zpravidla i čas Vašeho čtení! Je důležité tento čas respektovat!. V Indii ať už jste prezident, či obyčejný řidič rikši, všichni respektují stanovený čas. Je to prvořadá záležitost, vždyť se jedná o jejich život a jejich osud, o propojení s Akášou. Při čtení budete propojeni přímo s nádí centrem palmových listů v jižní Indii. Vyslechnete si prostřednictvím nádího, čteče palmových listů, překladu pasivně předpověď – svůj optimální životní plán. V něm je nějakých 75 – 80% dopředu daných před Vaším zrozením. Zbývajících 20 – 25% můžete aktivně ovlivnit.  Při čtení Vašeho palmového listu bude řečeno vše - bez ohledu na to, zda to bude hodina, nebo šest hodin. Dostanete takové informace, které v danou chvíli máte dostat...

Celková cena je 4 200 Kč, při snímání otisku Vašeho palce se platí záloha 500 Kč
Další informace a snímání otisku Vašeho palce v Domě techniky v Pardubicích:

Mgr. Jan-Maria Joza * +420 777 777 654 * joza@joza.cz

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Žádné komentáře:

Okomentovat