neděle 6. ledna 2019

19.1.2019 Seminář v Agentuře JMJ se Světlanou Štrajtovou - Karmické vztahy a souvztažnosti





 

Pokračujeme speciálem kurzu výuky vykládání

Lenormandových karet se Světlanou Šrajtovou

Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ  připravil pro Vás v 13. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

Sobotní seminář 


Poselství Lenormandových karet předává
Světlana Štrajtová
Karmické vztahy a souvztažnosti
Po základních částech výuky vykládání Lenormandových karet přichází speciál pro ty, kteří se s výkladem karet seznámili a pochopili, jak karty odkrývají skrytá tajemství. Jedná se o velmi citlivou část výuky, a proto je určen pouze opravdu vážným zájemcům.
Jaké je působení zákona karmy? Měli bychom vědět a uvědomit si, že každý z našich počinů vytváří zákonitou souvislost. Naše činy jsou svobodné, ale jejich účinky zákonité.
Každý z nás má zde, v tomto životě nějaký karmický úkol, aby ho splnil, musí o sobě i o ostatních lidech něco pochopit. Ptáte se co? To Vás naučí právě tato část výuky a také budete moci zjistit, kde a v čem se nachází kořeny Vašich současných problémů. Každý z nás tu má i určité karmické dluhy, které by se měly napravit. Budeme-li tedy pochopení karmy používat správným způsobem, přinese nám to svobodu. Každý čin, slovo a myšlenka – pozitivní či negativní – zanechává otisky v mysli. Protože způsob prožívání světa je určován obsahem naší mysli, negativní otisky nevyhnutelně vedou k budoucímu utrpení. Zaměříme se proto na karmické vztahy a souvztažnosti, na jejich vysvětlení, na pochopení a přijetí závažných osudových ran a nalezení životního poslání. Nic není pevně dáno! Změna je život!
Dům techniky v Pardubicích 19. ledna 2019
od 10 do 16 hodin v malé zasedačce v 1. poschodí

Cena speciálu -  samostatné části kurzu - je 800 Kč, splatná je na místě.
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz
 
Závazně se můžete přihlásit do 17.1.2019 na e-mail joza@joza.cz příp. mobil 77 777 654. Toto nahlášení bude považováno jako Vaše závazná přihláška do kurzu. Počet účastníků kursu je limitován, zařazení bude dle pořadí Vašeho přihlášení. Kurz se bude konat jen při dostatečném počtu zájemců!

Žádné komentáře:

Okomentovat