neděle 6. ledna 2019

9.2.2019 Seminář s Vladimírem Jalčem v Agentuře JMJ - Moudrost a uvědomění




 

Sobotní seminář Vladimíra Jalče – 1. část –

Propojení moudrosti s uvědoměním


Mgr. Jan Maria Joza - Agentura JMJ ve spolupráci s Domem techniky Pardubice, spol. s r.o.
 připravil pro Vás ve 14. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním seminář
Moudrost a uvědomění
Sobotní seminář s Vladimírem Jalčem

Feng Shui v praxi spojené s metodou
kvantového unášení Dr. Franka Kinslowa
Feng Shui je prastaré čínské umění o nastolení harmonie v daném prostředí a okolí. V podstatě jde o sladění člověka s prostředím, ve kterém právě pobývá. Jedná se o vyvážení všech prvků vašeho domu, bytu, kanceláře, studovny, chaty, pozemku a jakéhokoliv místa na Zemi za účelem vyrovnaného a plně hodnotného života ve zdraví, ve vztazích, ale také v ziscích čili prosperitě. Českobudějovický lektor Vladimír Jalč vám poodkryje tajemství tohoto prastarého učení. Prozradí vám, jak například i drobné změny interiéru dokáží obratem změnit váš život ve všech oblastech, a to často jednoduchým a nenákladným způsobem.
Vladimír Jalč je certifikovaný praktik Quantum Entrainment - metody kvantového unášení Dr. Franka Kinslowa. Tento princip může změnit jakoukoliv situaci, zdraví člověka nebo zvířete, psychické nebo i finanční potíže a různé konflikty. Systém pracuje s úrovní čistého uvědomění. Je stavem, kdy našemu záměru nepřekáží nijaká myšlenka ani pohyb. Nejedná se o nějaký výmysl, ale o vědecky opakovatelný princip, vycházející z kvantové fyziky, implikovaného řádu. Naučíte se postup při kvantovém unášení. Nic dělat nebudete, vše udělá nejvyšší inteligence za vás. Jen pro situaci připravíte podmínky.
Dům techniky v Pardubicích 9.února 2019
od 10 do 16 hodin v malé zasedačce v 1. poschodí

Cena semináře je 1 200 Kč, splatná je na místě.
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz
 
Závazně se můžete přihlásit do 4.2.2019 na e-mail joza@joza.cz příp. mobil 77 777 654. Toto nahlášení bude považováno jako Vaše závazná přihláška do kurzu. Počet účastníků kursu je limitován, zařazení bude dle pořadí Vašeho přihlášení. Kurz se bude konat jen při dostatečném počtu zájemců! Součástí semináře jsou učební skripta a certifikát po ukončení cyklu.


************************************

Žádné komentáře:

Okomentovat