pondělí 14. ledna 2019

6.4.2019 Víkend Po stopách zvuku léčivého Šamanského bubnu v Kastálii



6.4. v 13:00 až 7. 4. v 15:00
Horní Bolíkov 39, 378 56 Studená

Pořádá Misabelka Monina


Víkend od 5.4. - 7.4.2019 pro zájemce, kteří se budou u nás zastavit a odpočinout. Lze přijet i jen na samotný ceremoniál tedy 6.4.2019 od 13:00.

Cena: kdo přijede a přespí - dle cenové kalkulace za nocleh v Kastálii a to je 350,- / 1 os./ 1 noc příspěvek na program i na malé občerstvení - je dobrovolný.
S sebou si vezměte jídlo, občerstvení pro sebe, teplé oblečení do přírody, pevnou obuv - nepromokavou - volba dle počasí, aby Vám bylo teplo a dobře. Bubnování může být venku a tady u nás v Bolíkově fouká.
Zázemí si můžete prohlédnout na stránkách - fotogalerie ubytování www.kastalie.7x.cz, rezervujte si místa na spaní !
Ideální počet účastníků 15-50, bubny budou přivezeny pro každého k zapůjčení (zájemci si mohou buben koupit). Délka rituálu je cca 1 až 2 hodiny podle zájmu účastníků.
A co budeme dělat?
Budeme si povídat nejen o bubnu, ale i o nezbytné rovnováze v člověku i vesmíru, šamanech, andělech strážných, karmě, duchovní cestě, vědomé přítomnosti, synchronicitách, rituálech a o všem, co vás bude zajímat. Povídání budeme prokládat bubnováním. Při závěrečném rituálu se při bubnování zaměříme na Matku Zemi, Čechy a Moravu a každý sám na úspěšné splnění svého úkolu v tomto životě.
Šamanský buben – přítel a pomocník Buben provází člověka od chvíle, co se mohl nazývat člověkem. Slouží jako prostředek k uvolnění, přechodu do meditace, navození změněných stavů vědomí, pomáhá při komunikaci s bytostmi z jiných světů.
Rituál „Zažehnutí Boží jiskry v člověku“ Když duše přichází do hmotného časoprostoru, plápolá jasným plamenem. Ten je postupně zanášen nesprávnou výchovou, stykem s ateistickou společností a přehnanou orientací na hmotné stránky života. Rituál může způsobit opětovné vzplanutí, snadnější rozpoznání hlavního úkolu, který duše v tomto životě má, umožní lepší vnímání dějů a bytostí mimo tento hmotný svět a usnadní navazování kontaktů s nimi. Opět nám při tom pomůže buben.

Bubnování povede
Ladislav Kročák – Sam Modrý Medvěd
Milena Kročáková – Moucha

Píší o sobě:
Kulturou Severoamerických Indiánů se zabýváme cca 40 let. Začínali jsme šitím týpí z prostěradel podle Setonových Dvou divochů, pokračovali prvními neumělými výšivkami z korálků, spojovali náš zájem o Indiány s naším dalším koníčkem – trampováním. Seznámili jsme se s několika dalšími lidmi z celého Československa a společně se pokoušeli shánět nejrůznější materiály, ať už literaturu či korálky, kůže, látky na týpí a ostatní potřeby pro pobyt v přírodě v indiánském duchu.
Po převratu 1989 jsme hltali nové zdroje informací a podíleli se na obrovském boomu indiánského hnutí v Čechách. Byli jsme u založení celostátní organizace zabývající se indiánskou kulturou – Indian Corralu. Organizovali jsme letní tábor v roce 1992, na který přijeli s kanadskými filmaři také Indiáni z kmene Cree a Ojibwa. V roce 1994 jsme se za nimi vydali na horní Saskatchewan, kde jsme s nimi strávili léto. O dva roky později jsme na naší jedenáct tisíc kilometrů dlouhé cestě poznávali Indiánské rezervace a muzea ve Spojených Státech Amerických, pořídili stovky fotografií a získali nezapomenutelné dojmy. Více: http://www.mato.cz/.
V pátek a v neděli vyplní program Aron a Misabelka, intuitivní tanec, meditace, spojení s průvodcem.




*********************

Žádné komentáře:

Okomentovat