neděle 20. ledna 2019

21.1.2019 v 06:11 Celosvětová meditace - Aktivace – Návrat Světla / Return of Light Activation


Celosvětová meditace


Aktivace – Návrat Světla 21.1.2019 / Return of Light Activation (Czech)

21.1.2019 v 06:11 (Praha)

https://youtu.be/j7G7OsIawRE

Tato meditace pomáhá Silám Světla uzemnit energii Světla na povrchu naší planety, aby rozpustila patovou situaci mezi Silami Světla a temnými silami, a konečně lidstvo osvobodila. Počet lidí, kteří se této meditace zúčastní je tím hlavním faktorem v možnostech lidské populace na povrchu pro urychlení tohoto procesu. Můžeme dosáhnout kritické masy 144.000 lidí provádějících tuto meditaci! To vytvoří masivní léčivou řetězovou reakci v energetickém poli po celém světě. Síly Světla se budou soustředit na celý Americký kontinent (Severní i Jižní Ameriku), který. Bude celý pokrytý tímto zatměním: https://www.timeanddate.com/eclipse/l... 

Astrologická mapa pro naši meditaci ukazuje mocný: Grand Square between Moon and Lunar node conjunct, opposing Sun and Mercury, and squaring Uranus, Eris and Pallas (Pozn. překladatele - pro přesnost ponecháno v originále, neznám adekvátní terminologii pro překlad.)Mnoho planet na této mapě vytváří mnoho mocných aspektů (celkem asi 20!) s Galaktickým Středem, s Plejádami a se Síriem. Tato mocná konstelace vytváří bod maximálního napětí, které bude uvolněno prostřednictvím velkého kosmického průlomu. V daném okamžiku Centrální Kosmické Slunce vyšle obrovský puls Světla skrze celé Stvoření. Tento pulse bude spouštěčem pro začátek konečného odstranění vší temnoty ze Stvoření a spouštěčem pro začátek příprav pro nový kosmický cyklus. Síly Světla mají pro tento den určitý plán, a tento plán bude odhalen až po dokončení této meditace. Účelem naší meditace je ukotvit na povrchu naší planety tolik Světla, kolik jen to půjde. Budeme tuto meditaci provádět v okamžiku maximálního zatmění Měsíce v pondělí, 21. ledna v 6:11 ráno PRAHA / BRATISLAVA, at 00:11 am EST in New York. This equals 2:11 pm JST in Tokyo, 1:11 pm CST in Taipei and Beijing, 7:11 am EET in Cairo, 6:11 am CET in Paris, 5:11 am GMT in London. Central and western part of US will still have Sunday, January 20th , the timing will be: 11:11 pm CST in Chicago,10:11 am MST in Denver and 9:11 pm PST in Los Angeles Čas této meditace pro své časové pásmo si můžete srovnat zde: https://www.timeanddate.com/worldcloc... 

 Poznámka překladatele – povšimněte si, že tato meditace na rozdíl od předešlých podobných začíná s Centrálním Kosmickým Sluncem, t.j. o jeden řád výše nad Centrálním Galaktickým Sluncem, se kterým často pracujeme. Možná bude dobré si v předstihu nastavit spojení, rozpoznání této bytosti. 

Doporučený čas pro tuto meditaci je 20 minut. 

Instrukce: 

1. Použijte svoji vlastní techniku, abyste se uvedli do uvolněného stavu vědomí. 

 2. Vyjádřete svůj záměr, pro využití této meditace jako nástroje na přivedení Světla na povrch naší planety. 

 3. Představte si sloup jasného bílého Světla, jak vyzařuje z Centrálního Kosmického Slunce, jak je dále rozesíláno do všech Centrálních Galaktických Sluncí, pak si představte, jak toto světlo vstupuje přes Centrální Galaktické Slunce,, a potom prochází skrze Plejádskou hvězdnou bránu Alcyone, a skrze hvězdnou bránu Síria, a jak potom vstupuje do našeho Solárního Systému a prochází všechny bytosti Světla uvnitř našeho Solárního Systému a potom jak prochází skrze všechny bytosti na planetě Zemi, a také skrze vaše tělo, až do středu Země. 

4. Představte si, jak toto Světlo transmutuje všechnu zbývající temnotu v tomto Vesmíru, až zbyde jenom Světlo. Představte si, jak začíná nový velký kosmický cyklus, který přináší čisté Světlo, Lásku a Štěstí všem bytostem v celém Vesmíru. 

5. Pozvedněte své ruce nad hlavu a začněte se otáčet po směru hodinových ručiček.

6. Zatímco to provádíte, zpívejte mantru ííí, tak, aby vibrovala skrze vaše tělo a představujte si, jak se vaše tělo mění na sloup křišťálového zářivého Světla s miliony duhových hvězdiček rozprostřených v tomto sloupu Světla. 

7. Pokračujte ve zpěvu mantry a v otáčení se. Po několika minutách spusťte své ruce dolů těsně podél vašeho těla a pokračujte v otáčení po směru hodinových ručiček. 

 8. Zatímco to provádíte, začněte zpívat mantru éééááá, tak, aby rozvibrovala vaše tělo a představte si duhový vír Světla, jak se rozšiřuje z vašeho srdce směrem do celé planety. Tento duhový vír světla přivolává přítomnost vašich dvojplamenů duše, partnerů duše, rodin duše, vašich duchovních průvodců, Vzestoupených mistrů, Plejáďanů, andělů, delfínů a dalších bytostí Světla. Představte si, jak se vaše devojplamenná duše, vaši partneři duše a vaše rodiny duše probouzejí a jak se spojují s Vámi v Jednu bytost v mandale Světla. 

Bohyně chce Světlo a Světlo nastane! 

Aktualizace ohledně meditace NÁVRAT SVĚTLA naleznete na tomto blogu: 

 http://bod-zlomu.blogspot.com http://2012portal.blogspot.com


Žádné komentáře:

Okomentovat