úterý 4. února 2014

13.2.2014 Lenormandové karty a jejich poselství se Světlanou Šrajtovou v Agentuře JMJ v Pardubicích




Nepropásněte setkání se Světlanou Šrajtovou

a Lenormandovými kartami

Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ  připravil pro Vás v 7. ročníku vzdělávacího cyklu Poznáváme komplementární medicínu

Lenormandové karty a jejich poselství

se Světlanou Šrajtovou.
Lenormandové karty  pojednávají o pozemských záležitostech, výborně odpovídají na otázky zdraví i vztahů a jsou zde zajímavé svojí přesností. Slouží k tomu, abychom mohli účinně předcházet věcem budoucím a ovlivnit nepříznivé události života.
Mademoiselle Marianne Lenormand (1772 – 1843) je dodnes po celém světě uznávaná a proslavená jasnovidka. Své slávy dosáhla především díky vykládacím kartám, které údajně sama vytvořila a které nesou její jméno. Jsou specifické tím, že téměř každý karetní motiv zahrnuje kromě běžného významového smyslu - jak je tomu i u jiných karet -  i vlivy jako je časovost, množstevní významy, ale především také jednotlivé partie těla a s nimi i souvztažné choroby. Proto lze s těmito kartami určovat nejen diagnózu, ale i ozdravné kroky.
"Lenormandové karty vykládám již dlouho dobu"říká Světlana Šrajtová. "Jsou úžasné v tom, že poví hodně o lásce, dají nahlédnout do duše člověka, a tím dokáží pomoci přesně tam, kde je třeba. Nikdy nepoví, co by člověk, který sedí před vámi, neměl vědět a také co by neunesla jeho duše."
Výkladu karet se může věnovat každý člověk, který projeví zájem, vnímavost, chuť se učit.  Karty nám dávají odpovědi díky vyšším energiím. Záleží, jak každý vycítí jejich význam, jejich spojení s ostatními kartami kolem a poté dochází k ucelené odpovědi. Aby byl výklad kvalitně proveden, je důležitá pokora a umění jednat, poprosit a poděkovat energiím za odpovědi.
Dům techniky v Pardubicích 13. února 2014
od 18 hodin ve velké zasedačce v 1. poschodí

Vstupné 80 Kč, studenti 60 Kč včetně DPH
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz 

Partnery vzdělávacího cyklu je časopis VE HVĚZDÁCH.






Žádné komentáře:

Okomentovat