úterý 4. února 2014

8. a 29.3.2014 Kurz výuky vykládání Lenormandových karet se Světlanou Šrajtovou v Agentuře JMJ v Pardubicích



 

Nepropásněte kurz výuky vykládání

Lenormandových karet se Světlanou Šrajtovou


Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ  připravil pro Vás v 7. ročníku vzdělávacího cyklu Poznáváme komplementární medicínu

Kurz výuky vykládání Lenormandových karet

se Světlanou Šrajtovou.
Zajímají vás karty Lenormand? Pak jste na správném místě! Společně odhalíme roušku jejich tajemství a naučíme se s těmito kartami pracovat. Kurz je určen jak pro úplné začátečníky, tak i pro zájemce, kteří již mají zkušenosti s jinými kartami. Cílem kurzu je naučit se karty vykládat nejen pro vlastní potřebu, ale i pro druhé lidi. Lenormandové karty pojednávají o pozemských záležitostech, výborně odpovídají na otázky zdraví i vztahů a jsou zde zajímavé svojí přesností. Slouží k tomu, abychom mohli účinně předcházet věcem budoucím a ovlivnit nepříznivé události života.
Náplň 1.části 8.března 2014 - Úvod, seznámení s kartami, jejich historie * Základy, principy a předpoklady pro práci s kartami – vysvětlíme si, co můžeme od karet očekávat, co nám vlastně nabízejí, jak se k nim chovat, jak klást otázky * Živly v kartách Lenormand – pochopení živlů a jejich významů je pro práci s jakýmikoliv kartami velmi důležitým elementem * Významy jednotlivých karet – základní popis každé karty nutný k jejímu pochopení, podíváme se na význam jednotlivých karet pro témata: vztahy, práce a zdraví.
Náplň 2.části 29.března 2014 - Karetní kombinace * Jednotlivé způsoby výkladu, jejich systém a ukázky – naučíme se pracovat s několika metodami tak, aby bylo možné karty plnohodnotně používat v každodenní praxi.
Dům techniky v Pardubicích 8.a 29.3.2014
od 10 do 17 hodin v malé zasedačce v 1. poschodí

Cena každé samostatné části kurzu je 800 Kč, skripta 100 Kč – vše splatné na místě
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz
 
Závazně se můžete přihlásit do 26.2.2014 na e-mail joza@joza.cz příp. mobil 77 777 654. Toto nahlášení bude považováno jako Vaše závazná přihláška do kurzu. Počet účastníků kursu je limitován, zařazení bude dle pořadí Vašeho přihlášení. Kurz se bude konat jen při dostatečném počtu zájemců!






Žádné komentáře:

Okomentovat