sobota 15. února 2014

22.2.2014 Meditační harmonizační koncert s křišťálovými mísami, strunnými nástroji, zpěvem... v Pardubicích





MEDITAČNÍ HARMONIZAČNÍ KONCERT

Meditační harmonizační koncert je způsob kolektivního léčení hudbou. Částečně svou formou patří do oblasti pasivní muzikoterapie, což znamená, že sám účastník kolektivního léčení nehraje aktivně na nástroje, ale je léčen díky hře či zpěvu harmonizéra.
Tato forma léčení zvukem patří svou intenzitou energetické práce již do vibračního pole Vodnářského Věku. Účastníkům přináší projasnění mysli a  prosvícení duchovního srdce, přičemž se za pomoci hudby uvolní velké množství negativní energie, která je ihned zpracována. Výsledkem je pozitivní vyzařování a dočasné navibrování účastníka na vyšší mentální frekvence, kdy v průběhu meditace dochází ke změněnému stavu vědomí. Pomocí meditační přípravy na život v míru a harmonii a v respektu ke všemu, protože vše je živé a propojené, pomáhá tento koncert nasměrovat každého, kdo se účastní a je této pomoci otevřený, správným směrem jeho osobního duchovního vývoje tak, aby mohl proměnit dočasné zvýšení vibrace na trvalý stav, naučit se ovládat vyšší hladinu vitální energie, což znamená začít přijímat vysoké vibrace Lásky.

Doba trvání koncertu je přibližně 2 – 2,5 hodiny. Cena je 300,- Kč.

Místo a termín konání  Sladkovského 505, Pardubice v sobotu 22.2.2014 17:00-19:30.

Z důvodu omezené kapacity místa konání prosíme o nahlášení účasti předem na e-mail jajajelinkova@seznam.cz nebo sms 776 045 456.

V případě zájmu o konzultace před koncertem kontaktujte prosím Jáju Jelínkovou stejným způsobem, e-mailem nebo telefonicky.
                             
www.kristalovemisy.cz                                                      JSTE SRDEČNĚ ZVÁNI.
                                                                                   
                              Hana Antonínová a Tomáš Pokorný








https://www.facebook.com/events/1406942282894592/

Žádné komentáře:

Okomentovat