sobota 11. února 2017

15.2.2017 Poselství palmových listů 2017



 

Palmové listy v roce 2017               

Přijďte a nenechte si tuto příležitost ujít!

Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ  a Kailás 6666, o.s. Slapy připravil pro Vás v 12. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

Poselství knihoven palmových listů pro rok 2017
s terapeutem a průvodcem palmovými listy
Ing. Pavlem Krejčím

Zabývali jste se někdy myšlenkou, jaké by to bylo, kdybyste se mohli napříště vyvarovat některým situacím a kdybyste mohli znát své budoucí kroky? Zda byste je mohli díky této znalosti nějak usměrnit? Jak žijeme, kam jdeme, jaký je smysl života?
Je vše nevyhnutelně dané nebo máme právo svobodné volby? Pokud ano, tak jakou část života vlastně ovlivňujeme? Kdy a jak potkáte toho správného partnera? Nedaří se vám počít dítě? Kde je problém? Už nevíte jak dál ve vztahu a jak z toho ven? Co je vaším posláním pro tuto inkarnaci? Na přednášce možná pochopíte jediný úkol pro tento život. Jaký úkol to je? Přemýšlejte …
Pavel vás během tohoto večera zábavným způsobem seznámí s tím, čím se od roku 2008 jako první v Čechách, na Moravě a na Slovensku zabývá – knihovnami palmových listů a jejich odkazem pro současnou dobu. Palmové listy nemají punc předpovědi, jsou ale celostní transformací člověka této doby… Přednáška Pavla Krejčího vám ukáže, jak konkrétně pracovat s palmovými listy v roce 2017, jak pracovat s informacemi z palmových listů, jak pracovat s konkrétními tématy, která vás zajímají. Pavel při své práci propojuje zkušenosti terapeuta a průvodce palmovými listy.

Vstupenky jsou slosovatelné - výherci bude vráceno vstupné. Po přednášce lze vyplnit žádost o hledání palmového listu v jižní Indii. Budete si moci také koupit koncem minulého roku vydanou knihu Pavla Krejčího o knihovnách palmových listů- ”Kým jsme byli, jsme a budem?”

  Dům techniky v Pardubicích 15. února 2017
 od 18:00 do 20:30 hodin ve velké zasedačce v 1. poschodí

Jednotné vstupné 150,- Kč
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz *  www.palmovelisty.cz

    Partnerem vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním je časopis VE HVĚZDÁCH.  

Žádné komentáře:

Okomentovat