sobota 11. února 2017

23.2.2017 Numerologie a Beda E. Procházka v Pardubicích



 Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
 připravil pro Vás v 12. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním



Využití numerologie v praktickém životě
a významná výročí v roce 2017
s numerologem Bedou E. Procházkou

Numerologie je prapůvodní učení o významu čísel našeho data narození a tím také o výkladu našeho osudu. Numerologie nám dává možnost každému jednotlivému číslu našeho data narození dodat individuální hodnotu, vlastní emoční kvalitu a energii a to nám umožňuje ocenit a poznat naši nejvlastnější osobnost a odpovědět si na otázku "Kdo jsme?". Poskytuje nám informace o našich silných a slabých stránkách a o tom, jak je nejlépe zvládnou a využít. Čím lépe si budeme uvědomovat vibrace čísel, tím jasněji budeme moci chápat sami sebe i své blízké.
Z pohledu numerologie  je rok 2017 rokem jedničky, Pokud si trochu pohrajeme s jednotlivými čísly nastávajícího roku, zjistíme, že vytváří dvě velmi důležité roviny. Jedna z nich je Saturnova a bude znamenat  nejen pro ty, kteří se narodí, mnoho životních zkoušek ve všech směrech.  Ale máme tu i druhou rovinu a tou je rovina inspirace. A co z toho vyplývá?  Buďme otevřeni všemu novému, nebuďme strnulí, nespoléhejme jen na dobře známé, poučme se z prožitých, nejen  vlastních zkušeností. Zkusme se více propojit s genialitou Vesmíru,  Stvořitele. V tomto roce máme  velkou šanci začít budovat skutečně lepší  zítřky pro všechny bytosti na této Zemi. Projevme svou odvahu bojovat za pravdu, Jistě to nebude lehké, ale potřebné! 
Rok 2017 po součtu dává také číslo 10, což ukazuje na sílu charakteru,  Desítka je také Kolem štěstí, a to si budeme muset zasloužit.  Rok 2017 bude tedy  velkou hrou, kde šance jsou pro všechny vyrovnané, i když se to tak na první pohled nemusí jevit. Je pouze na nás, na čí stranu se postavíme.
Jak to vidí ve svém numerologickém pojetí pražský numerolog Beda E. Procházka, o tom bude řeč právě na tomto setkání. Neopomine připomenout v souvislostech i významná výročí letošního roku.
Dům techniky v Pardubicích
23. února 2017 od 18 hodin
ve velké zasedačce  v 1. poschodí

Jednotné vstupné 100 Kč, ZTP a ZTP/P 50 Kč včetně DPH
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz

Partnerem vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním je časopis VE HVĚZDÁCH

Žádné komentáře:

Okomentovat