neděle 26. února 2017

23.3.2017 O mimotělních zážitcích, levitaci, telepatii a jasnozřivosti s Júlií Sellersovou




 

Nenechte si ujít!

Mimotělní zážitky – astrální cestování

Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ   připravil pro Vás v 12. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

O mimotělních zážitcích, levitaci, telepatii a jasnozřivosti s Júlií Sellersovou
s prezentací její knihy ”Videl som to zajtra” 


Umíte si představit, že se v noci vzbudíte a díváte se ze stropu na vlastní tělo ležící na posteli? Pokud ne, přijďte na přednášku Julie (Džuli) Sellers, která Vám o mimotělních zážitcích poví více a detailně. Na přednášce si budete moci koupit i její knižní prvotinu “Videl som to zajtra” s osobním věnováním a podpisem.
Džuli Vám přinese informace z prvé ruky od člověka, který má mimotělní zážitky od útlého dětství a na svých cestách mimo tělo je schopný vidět to, co lidské oko ve fyzickém těle zachytit nedokáže. Přinese svědectví o tom, co znamená nacházet se a existovat, ale hlavně fungovat mimo tělo, jaký mají mimotělní zážitky přínos, k čemu slouží, zda se dají aktivně naučit a jak z nich vytvořit součást vlastního každodenního života. Vzpomene i svoji nejnovější aktivitu, která se týká výzkumu mimozemských kontaktů.
Džuli se narodila v Bánovcích nad Bebravou. Žila v bývalém SSSR, V Německu, ale natrvalo se usadila ve Washingtonu. V současné době se pohybuje na Slovensku a v Čechách. Studovala na 8 vysokých školách. Hovoří plynně anglicky, německy rusky, česky. V minulosti pracovala jako překladatelka, učitelka, zahraniční poradkyně bývalého slovenského premiéra, v médiích, v kanceláři kongresmana… Když v roce 1995 zažila první mimotělní zážitek, začala se této problematice věnovat naplno, nejdříve jako hobby. Je služebnicí nezištné lásky.
  Dům techniky v Pardubicích 23. března 2017
 od 18 hodin ve velké zasedačce v 1. poschodí

Vstupné 150,- Kč/60,- Kč
Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz *  www.juliasellers.sk 

    Partnerem vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním je časopis VE HVĚZDÁCH.  

Žádné komentáře:

Okomentovat